fbpx

Academia Elitelor

Cursuri de oratorie și persuasiune pentru liderul din tine

Discurs Public

Barack Obama, Winston Churchill, Mahatma Ghandi – oameni celebri de care sigur ai mai auzit. Ce au ei în comun? Înainte să fie celebri, au învățat să vorbească în public. La cursurile DialogON înveți și tu să inspiri audiențele de azi să facă schimbarea de mâine.

Citeste mai multe

Self Leadership

Cu toții suntem înzestrați cu o serie de calități, dar de cele mai multe ori nu știm cum să le accesăm sau să le folosim în situația potrivită. Modulul de self-leadership oferă participanților șansa să învețe și să exerseze conversatiile prin care să ceară ajutorul si pentru a colabora mai bine cu cei din jur, fie ei colegi, profesori sau părinți.

Citeste mai multe

Intro Debate

Argumentele bune sunt la îndemâna oricui, dar ele nu iau niciodată forma ”Pentru că așa spun eu”. Participând la cursurile de dezbateri ale academiei, înveți să argumentezi logic și persuasiv, să combați punctual și precis opiniile celorlalți, cât și să fii ager la minte și mereu pregătit.

Citeste mai multe

Discurs Public

La cursurile de Discurs Public lucrăm la a face ideile tale să ajungă în mintea ascultătorilor tăi. Cele mai originale și creative discursuri se construiesc, bucată cu bucată, pentru fiecare audiență în parte, ținând cont de o multitudine de factori.

În cadrul cursului se discută mai multe tipuri de discurs public și ce caracterizează fiecare tip în parte, structura unui discurs bun, exemple de discursuri celebre – și practică. Multă, multă, practică.

 • Perioada: 13-17 august
 • Nr. de ore/zi, nr de zile: 3-4 ore / zi, 4 zile
 • Pret: 590 RON
 • Nr. participanti./grupa: 6-12
 • Varsta recomandata clasele: 6-12 ani

Ai nevoie de mai multe informatii? Completeaza formularul din josul paginii.

Self Leadership

ARDOR Romania a dezvoltat parteneriatul cu Blanchard International Romania si Human Invest, companii recunoscute global si local pentru expertiza lor in domeniul leadership, pentru a adapta si a integra programul de succes international Self-Leadership in cadrul programului Academiei Elitelor.

Programul Self-Leadership ii sprijina pe elevi si pe studenti sa invete cum sa se conduca mai bine pe ei insisi pentru a avea succes la scoala si oricare ar fi intentiile, ideile si planurile de viitor pe care le au. Ii invata conversatiile prin care sa aiba curaj sa ceara ajutorul si pentru a colabora mai bine cu cei din jur, ii face mai increzatori in a cere feedback si ii invata cum sa o faca, le ofera posibilitati diverse pentru a lucra cu o autoritate superioara – profesor, mentor, parinte, manager – astfel incat sa aiba sentimentul de progres si satisfactia reusitei.

Programul ii ajuta sa fie mai autonomi, mai implicati, mai increzatori in calitatile innascute pe care le au. Le ofera sansa sa exerseze competentele si sa stapaneasca procesul prin care pot lua initiativa si sa-si creasca influenta atunci cand isi sustin un punct de vedere si pentru a fi mai convingatori.

 • Perioade: 13-17 august
 • Nr. de ore/zi, nr de zile: 3-4 ore / zi, 4 zile
 • Pret: 790 RON
 • Numar. participanti/grupa: 6-12 persoane
 • Varsta recomandata: clasele 9-12

Ai nevoie de mai multe informatii? Completeaza formularul din josul paginii.

Intro Debate

Rolul dezbaterilor academice este să dezvolte gândirea critică – ne învață nu doar să construim un argument logic, ci și să reperăm erorile de argumentare ale echipei adverse. În viața de zi cu zi, ne ajută să punem cele mai bune întrebări pentru a descoperi cea mai bună soluție pentru orice problemă.

În cadrul cursului, învățăm să construim argumente corect, discutăm tehnici de persuasiune și descoperim exemple relevante discuției. În partea de contraargumentare, învățăm să vedem cele mai des întâlnite erori de logică și cum să le combatem. Nu în ultimul rând, ne însușim formatul de dezbateri, dezbatem și livrăm primele noastre discursuri argumentative.

 • Perioade: 13-17 august
 • Nr. de ore/zi, nr de zile: 3-4 ore / zi, 4 zile
 • Pret: 590 RON
 • Nr. participanti/grupa: 6-12 persoane
 • Varsta recomandata: clasele 9-12

Vreau să mă înscriu la
Academia Elitelor

  Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Înscriu pe:

  Cursant (adult sau copil) la British Council:
  DaNu

  Debater (sau părinte debater):
  DaNu


  La cursul:


  Vreau detalii despre
  Academia Elitelor

   Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.   Aboneaza-te la newsletterul nostru

   Vrei să te ținem la curent cu produsele și evenimentele pentru elevi și studenți pe care le pregătim? Abonează-te și noi promitem să îți trimitem, din timp în timp, informații concise despre acestea.