fbpx

Pentru profesioniști

Soluții de training pentru un mediu de lucru mai puțin conflictual

SCURT ȘI LA OBIECT

O dezbatere între 2 echipe cu argumente pro și contra pe o tema de interes sau una distractiva pentru echipe de orice tip.

Citeste mai multe

PAS CU PAS

Un atelier extensiv în care argumentarea și contraargumentarea sunt aplicate de către participanți în contexte profesionale familiare lor, pentru a fi deprinse și interiorizate eficient.

Citeste mai multe

PESTE MĂRI ȘI ȚĂRI

Un atelier în cadrul căruia o echipă mare și diversă are oportunitatea – pe parcursul unei întregi zile – de a negocia și disputa supremația unei lumi.

Citeste mai multe

OPEN PAS CU PAS

Acest tip de ateliere oferă profesioniștilor din orice domeniu oportunitatea să participe, pe cont propriu, și să deprindă abilități de argumentare, vorbit în public și gândire critică.

Citeste mai multe

ÎN ȚARĂ

Deschidem oportunitatea ca profesioniștii din afara Bucureștiului să beneficieze de atelierele de argumentare aplicată.

 

Sunt deschise înscrierile pentru atelierul Open Scurt și la Obiect din Ploiești!

Citeste mai multe

OPEN PAS CU PAS

Atelierele de argumentare aplicată de acest tip oferă profesioniștilor din orice domeniu oportunitatea să participe pe cont propriu și să deprindă abilități de argumentare, vorbit în public și gândire critică.

Ideale pentru persoane care își doresc o experiență individuală, indiferent de mediul în care activează (corporate, administrație publică, freelancing), aceste ateliere se concentrează pe formarea și antrenarea unor abilități utile atât pe plan profesional cât și personal.

16 ore (dispuse în mai multe sesiuni)

12 participanți

argumentare și contraargumentare, documentare, vorbit în public, reactivitate

Printre super-puterile dobândite de participanți se vor număra: capacitatea de a susține un punct de vedere într-un mod structurat și coerent, abilitatea de a-l prezenta în fața unui public și oportunitățile de relaționare cu alți profesioniști din diferite domenii de activitate.

Programează o întâlnire cu unul dintre membrii echipei DialogON. Contactează-ne telefonic la 0724171789.

SCURT ȘI LA OBIECT

O dezbatere între 2 echipe cu argumente pro și contra pe o temă de interes sau una distractivă pentru echipe de orice tip. Ideală pentru o zi de vineri scurtă, această activitate combină beneficiile unui training (exersează abilități de bază de argumentare) cu atmosfera relaxată a unui teambuilding.

Această soluție poate fi adaptată și pentru echipe cu membri noi care trebuie să deprindă rapid abilități de convingere (spre exemplu pentru evenimente de recruiting sau induction).

4 ore

16 participanti

argumentare, persuasivitate, reactivitate, feedback

În urma atelierului, participanții vor dobândi super-puteri precum: abilitatea sporită de a asculta, tehnică mai eficientă de structurare și livrare a informației, capacitatea de a analiza informația pe loc și de a construi sau adapta un răspuns adecvat.

Programează o întâlnire cu unul dintre membrii echipei DialogON. Contactează-ne telefonic la 0724171789.

PAS CU PAS

Un atelier extensiv în care argumentarea si contraargumentarea sunt aplicate de către participanți în contexte profesionale familiare lor, pentru a fi deprinse și interiorizate eficient. Deoarece în cadrul cursului sunt șlefuite abilități de bază, atelierul este potrivit atât unor echipe care lucrează împreună de mai mult timp, cât și în formule care adună cursanți de la mai multe departamente.

Această soluție facilitează formarea de noi deprinderi, întrucât intercalează sesiunile de teorie cu exercițiile practice de dezbatere.

16 ore (pot fi distribuite în sesiuni de câte 4 ore sau pe parcursul a 2 zile)

14 participanti

argumentare și contraargumentare, negociere, reactivitate, feedback, comunicare nonverbală și paraverbală

În urma atelierului, participanții vor dobândi super-puteri de argumentare și negociere datorită multiplelor oportunități de a exersa pe situații reale și de a-și îmbunătăți abiitățile în urma feedback-ului personalizat primit de la trainer.

Programează o întâlnire cu unul dintre membrii echipei DialogON. Contactează-ne telefonic la 0724171789.

PESTE MĂRI ȘI ȚĂRI

Un atelier în cadrul căruia o echipă mare și diversă are oportunitatea – pe parcursul unei întregi zile – de a negocia și disputa supremația unei lumi. Această activitate – în care pot fi implicați până la 60 de participanți – este perfectă atât ca activitate de teambuilding integrată într-un eveniment mai amplu, de câteva zile, cât și ca eveniment de sine stătător ce se poate organiza în afara biroului dar nu neapărat în afara localității.

6-8 ore

12-60 participanți

negociere, leadership, comunicare în situații de criză, lucru în echipă

Super-puterea cu care participanții se vor întoarce din această activitate va fi capacitatea de a rezolva mai eficient situații, evitând potențiale conflicte. Aceasta se va activa datorită existenței unui moment de referință pe care îl împărtășesc cu toții și la care se vor putea întoarce atunci când echipa din care fac parte se va întâlni, în viața profesională reală, cu o situație cu coordonate similare celor din atelier.

Traineri

Aboneaza-te la newsletterul nostru

Vrei să te ținem la curent cu produsele și evenimentele pentru profesioniști pe care le pregătim? Abonează-te și noi promitem să îți trimitem, din timp în timp, informații concise despre acestea.